bra att du kände så!

Bra att du kände dej besviken igår när ingen sa något till dej!
Tror du själv att jag skulle säga något till dej? .. tsss DRÖM!!
Och om de va fars dag.. du e ändå inte värd det!
Det är du som har valt att vara en idiot.. nu e det du som får stå för ditt kast!
så är det!

Kommentarer
Postat av: Louisa

fan va jobbigt du måste ha det.. hoppas att det löser sig för dig.. du har iaf uffe..

usch jag vet inte vem jag ska prata med, det e bara du som förstår hur jag känner.. hur orkade du vänta så länge på honom? visste du att han älskade dig? kunde du lita på honom att han var dig trogen trots att ni inte va tillsammans? va du säker på att han skulle komma tillbaka?
jag vet inte om jag orkar mer.. jag älskar honom.. men jag blir ledsen så fort jag får se att han har skrivit till en annan tjej eller om någon tjej har skrivit till honom.. tänk om han glömmer bort mig.. usch, han läste min blogg förra lördagen o blev förbannad över tatuerings-grejset jag hade skrivit.. fast då visar han ju iaf att han bryr sig om vad jag tycker.. o han vill ju träffa mig varje lördag (så har det iaf varit hittills..) fan, varför måste han vara en tönt för?!

fötlåt att jag bombade dig nu.. lycka till på VM tjejen! ^^

2007-11-15 @ 12:59:04
Postat av: Louisa

vad kul!! vi kände samma sak efter att vi hade varit på vm, visst vi kom på 15 plats, men vi va glada ändå haha ^^

okej, jo.. för när jag är med han så behandlar han ju mig kärleksfullt o som om jag vore hans tjej, jag råkar lixom kalla han älskling hela tiden, men han verkar gilla det, dessutom sa han det till mig igår, lite roligt, han trodde inte att jag hörde det haha ;)
men va konstiga killar kan vara.. uffe ville inte ha dig men ändå ha dig, han klarade lixom inte av att se dig med någon annan. och jag tror att det e samma sak med henke, för han blir svartis o sur så fort jag går ut mm.. usch, jaja, jag får väl se.. vi hade iaf mysigt igår o idag :)

vi får ta en fika någon dag :) vet du något bra ställe?
puss puss o grattis! ^^

2007-11-20 @ 15:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0