Min händelserika helg!:S

En ganska så onödig skolvecka e på ingång :P känns inte riktigt så lockande.
men de e bara å ta sig igenom tills helgen och ledigheten kommer igen.

så vad har hänt under helgen då?

i Fredags så va de ju norrköpingsjobbet :P de va rätt så kul å vara där.. men jobbigt å sitta i bussen i hundra år :P för å sen komma dit värma upp, äta lite och sen visa upp. Och efter det åka hem.. men de e ju pengar till usa så det var värt det. Och det hände en rätt så pinsam grej på hemvägen också.. alla som har fått höra det har säkert asgarvat..
vi tog iaf en taxi till busstationen.. och där letade vi efter hållplatsen där vår buss skulle komma.. vi hittade en skylt där det stog stockholm.. där stod vi å väntade till bussen kom.,.det var ett annat gäng med typ 20-25 pers å alla dom kände ju varandra.. när nu bussen kom ställde vi oss för å komma på bussen först.. när vi väl satt så såg vi en annan buss åka förbi.. tror ni inte att det var stockholmsbussen?? JO!
Vi satt på HEEELT fel buss.. bussen vi satt på skulle till småland.. och dom andra på bussen var en hel klass.. dom skulle alltså på klassresa till småland! vafan sa dom inget för?.. hahaha.. de va ju deras hyrda buss så kommer vi å tränger oss för å få dom bästa platserna! sååååå pinsamt!
vi tar våra väskor fort som fan å springer till stockholmsbussen.. å självklart så var det en som saknades.. Snorris!
det första hon hade gjort när hon klivit på bussen var å gå på toa.. å hon hade tänkt å sitta där tills bussen började åka.. så att vattnet skulle fungera.. tur att hon inte gjorde det.-. jag hade fått värsta paniken om det var jag.. hade börjat gråta eller nåt :P  men men vi kom iaf på rätt buss tillslut :P

igår va vi ute.. skittråkigt var det.. så vi kom hem ganska tidigt.. men det var skönt de.. va ganska trött..
å idag då?... som vanligt ingenting.. eller jo träning.. annars e de lugnt =)

de va min helg det ...

ha de bra!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0